Inleiding

"Leven vanuit wie je werkelijk bent is beleven"
 

Gezondheid, vitaliteit. Ieder mens wil gezond zijn en blijven, in
lichaam en geest. Maar wat als je geen energie meer hebt?
Je last heb van spanningen, allergieŽn of vastzittende emoties?
Of als je pijn in je rug hebt? Het zijn voorbeelden van veel
voorkomende klachten. En u kunt er iets aan doen.
Annie Storm kan daar bij helpen.
De oorzaak van veel klachten is vaak terug te voeren tot blokkades in het lichaam. Of het nu gaat om fysieke-, voedings-, emotionele- of spirituele problemen.
Annie geeft inzicht waar de pijn vandaan komt en helpt wegen uit te stippelen om het gestelde doel te bereiken en weer gezond te worden. Ze ziet het lichaam als een geheel, en dat is meer dan botten, bloed en spieren.
Want een mens kan denken, heeft gevoelens en energie. Een mens bestaat uit verschillende regelsystemen, die een harmonisch geheel vormen. Annie begint haar onderzoek in het elektromagnetische veld dat in en om het lichaam zit. Door middel van spiertesten onderzoekt ze waar de problemen zitten en wat de oorzaak is. Want als een van de regelsystemen van het lichaam hapert  of blokkeert dan kan dat tot uitdrukking komen in een ander systeem van het lichaam.
Annie zoekt in de diepere lagen van het bewustzijn,
het onderbewuste
( ' Nu je het zegt, weet ik het weer ' )
en het onbewuste (waar u geen notie van heeft).
Daar is vaak de oorsprong van klachten te vinden. Voor de behandeling maakt ze gebruik van verschillende technieken, zoals kinesiologie en SiVAS.

 

 
Deskundigheid

Annie Storm heeft een eigen praktijk. Haar deskundigheid is gevormd door de diverse opleidingen en cursussen die ze in de loop der tijd gevolgd heeft en door jarenlange praktijkervaring.
Vaak vragen mensen haar hulp als blijkt dat de reguliere geneeskunst geen antwoord weet op de klachten. Een voorbeeld: iemand met een gebroken been is niet hersteld: het is bot is weliswaar genezen, maar de pijn blijft.
Annie 's behandelwijze is een aanvulling op wat de moderne geneeskunst biedt. Zij geeft er daarom de voorkeur aan om open te overleggen met de behandelend arts of therapeut.

Ook voor mensen die lijden aan ziekten, als reuma, kanker of ms, kan Annie iets betekenen.
Zij helpt mensen in het moeilijke proces van ziek- zijn en om hun energie zo optimaal mogelijk te krijgen. Zij biedt handvatten om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Ook dan is overleg met de behandelend arts belangrijk.


Kinesiologie

Een van de methoden die Annie gebruikt, is kinesiologie. Kinesiologie is
een planmatige methode waarbij met spiertesten de onbalansen in de gezond-
heid worden opgespoord. Aan de hand van de spiertest (energetische diagnose) stelt Annie een behandelplan op. Door programma 's toe te passen zullen de klachten verminderen of verdwijnen.
Annie gebruikt naast specialistische kinesiologie ook andere therapiemethoden om programma 's
samen te stellen. U moet daarbij denken aan energetische manipulatie, homeopathie, acupressuur en ook voedingsadviezen.


Wat is een spiertest precies? De spieren staan met alles in het lichaam in verbinding: de wervelkolom, meridianen, organen en de hersenen.
Tijdens zo 'n spiertest test Annie de energie van de spier. Die kan zwak of sterk zijn. Wanneer er ergens iets niet goed zit in het lichaam, is die spierspanning zwak. Zo achterhaalt Annie waar de energie in het lichaam stagneert of blokkeert.
Door een behandeling op maat lost de blokkade op en is de spierspanning weer optimaal.
Het mooie van kinesiologie is dat Annie via de klacht, die de buitenste laag van het probleem vormt, kan doordringen tot de kern, de oorzaak, en die aanpakken.


Kinesiologie is ook effectief voor mensen met leermoeilijkheden of voor dyslectische en hoogbegaafde kinderen. Met edu-kinesiologie zorgt Annie ervoor, dat de handen, ogen, hersenen en oren goed samen werken en dat de coŲrdinatie tussen de linker- en rechterhersenhelft verbetert.
Daar ligt vaak de oorzaak van de problemen.

Een behandeling kinesiologie wordt door diverse ziektekostenverzekeraars vergoed.
Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering.
 

 


Soms heb je het gevoel
dat er meer inzit,
maar dat het er niet
uitkomt...
 

Voor meer informatie omtrent Kinesiologie kijk op:
Stichting Kinesiologisch Netwerk Nederland

 
SiVAS

En wat is SiVAS? Hoe werkt dat? SiVAS is afgeleid van de acupunctuur: het is een westerse variant van de Chinese leer. Dankzij SiVAS kan Annie de 'vas' voelen op de polsslag.
Een uitleg: het hart pompt het bloed door de bloedvaten. Dit gaat in een golfbeweging. Die golf verandert door het gebruik van bijvoorbeeld speciale filters. En dat heet 'vas'.
 

Het lichaam reageert op de frequentie (trilling) van het filter. Die reactie geeft aan wat er loos is.
Met 'vas' ontdekt Annie wat er stagneert, waar en waarom.
De klacht kan verholpen worden door bijvoorbeeld een homeopathisch middel, een voedingssupplement of een gesprek.


Kinesiologie

Annie beheerst beide specialismen - kinesiologie en SiVAS. In haar dagelijkse praktijk combineert zij het beste van beide. De technieken die zij gebruikt, stemt zij af op degene die bij haar komt.
Zodat zij een optimale, individuele behandeling kan geven.


Om de oorsprong van een klacht op te sporen test Annie op verschillende niveaus in lichaam en geest. Die niveaus zijn onlosmakelijk van elkaar en lopen ook in elkaar over. Een van de niveaus is het mechanische (de gewrichten, het bewegen - het fysieke). Maar het kan ook zijn dat de klacht op het chemische niveau zit. Daarmee wordt bedoeld dat u wellicht een tekort aan vitaminen of mineralen heeft. Of juist teveel.


De oorzaak van een klacht op het emotionele niveau kan zowel van binnenuit komen of door externe invloeden. Veelal ontstaat een klacht op het allesomvattende elektromagnetische niveau.
Dat omvat onder meer het causale/mentale lichaam, het emotionele lichaam, het subtiele en het pijnlichaam. Afhankelijk van waar het probleem zit, zal Annie een behandeling voorstellen.
U moet dan denken aan homeopathie, een energetische manipulatie (handgreep), een voedingsadvies, acupressuur of een gesprek.
Niet alleen om de oorsprong van een klacht op te sporen combineert Annie technieken van beide specialismen, zij doet dat ook in de behandeling.
Het gehele behandelsysteem heeft een protocol: een volgorde van behandelen om van klacht naar oorzaak en naar oorsprong te komen.
Het lichaam geeft aan wanneer de volgende stap genomen kan worden.

 

Leven vanuit wie je
werkelijk bent
IS beleven!

 

Zorgverzekeraars welke de beroepsvereniging voor kinesiologen (BvK) erkennen, vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling. 

Energetische Workshops

Behalve dat Annie helpt en behandelt, geeft zij ook energetische workshops aan mensen die bewuster willen leven en spiritueel willen groeien. Het gaat om een nuchtere methode van zelfonderzoek, krachtige technieken en heldere onderzoeksdoelen. Door de eigen lichaamsenergie en het bewustzijn te onderzoeken en ook te beÔnvloeden, wint het dagelijks bestaan extreem aan kwaliteit.
De deelnemers krijgen technieken aangereikt om eigen doelen, wensen en verlangens te realiseren.


Klik hier voor de folder  'Workshop'
 
 
Kinesiologie

Om wat voor klachten kan het gaan?
Een paar voorbeelden:
 • chronische problemen
 • rugpijn
 • hoofdpijn
 • stress
 • burn-out
 • angst
 • onrustgevoelens
 • depressies
 • problemen met de
  stofwisseling
 • allergieŽn
 • intoleranties
 • leermoeilijkheden.


   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Praktijk voor
Energetisch WelZijn
Annie Storm


Ankerstraat 13
3144 EA Maassluis.

annie-storm@energetisch-welzijn.nl


Leven is bewegen
 

© Annie Storm